HENGSTEN

Halstock Lion King

De Cremello bonte hengst Lion King is in 2012 goedgekeurd en heeft een door het moederstamboek (the Shetland Pony Stud-Book Society) afgegeven deklicentie. Lion King is afkomstig van de Halstock Farm . De stokmaat van Lion King is 83cm.

Hippy Boy van de Berghoeve

De mushroomkleurige hengst Hippy Boy is in 2016 goedgekeurd en heeft een door het moeder stamboek (the Shetland Pony Stud-Book Society) afgegeven deklicentie. Ook is hij in Belgie goedgekeurd. Hippy Boy is klein gefokt. De moeder is de mushroom kleurige Trés van de Doevenbree en de vader is de mushroom kleurige hengst Baldy van de Vennen uit de preferente 1e premie hengst Aquit van Spuitjesdom. De stokmaat van Hippy Boy is 77cm.


Nolan van 't Terp

De mushroomkleurige mini hengst Nolan van 't Terp is een kwalitatief goede hengst. Zijn moeder is de negenvoudige 1e premie merrie Xamora van 't Terp. De vader is de recent overleden 1e premie hengst Collovatti van stal Brammelo. Zowel moeder als vader hebben een geheel kroonpreferente moederlijn. Nolan zal worden opgefokt voor de hengstenkeuring 2021.