MERRIES

Beauty 1e premie Kroon

Beauty is de wildkleur bruine dochter van de silverdun  1e premie kroonmerrie Vera v.d. Travalje een kleindochter van de bekende  kroon prefente 1e premie merrie Filly v.d. Travalje. Haar vader is de 1e premie vosschimmel hengst Guus v.'t Eind. De moeder van Guus is de preferente Cissie v.h. Eind. De nakomelingen van Beauty doen het goed op de keuringen. Met verschillende kampioenen.

Beoncey 1e premie Kroon

Beyonce is een uitermate mooi gefokte 1e premie kroon merrie en heeft net als haar vader een fantastische beweging en is mooi van type. De vader is de bekende 1e premie hengs Sieger v. Vries met als moeder de kroon preferente Odyllia v. Vries. De moeder van Beyonce is de 1e premie kroon merrie Whoopi v.d. Klefrand.

Fiona 1e premie Kroon

dddd

Fiona is een 1e premie kroonmerrie. Haar moeder is de 1e premie kroonmerrie Bubble v. Landskaande uit de Kroonpreferente Olissie v.d. Bosrand. De vader van Fiona is de 1e premie hengst (9x) Rex v.d. Renderklippen uit de kroon preferente Loretta L.H. . De nakomelingen doen het goed op de keuringen, haar oudste dochter haalde dit jaar een 1e premie en een stamboek opname score van 85/85. 

Zloetskaija 1e premie Kroon 

Zloetskaija is een zeer goed gefokte 1e premie kroon merrie en een volle zus van de 1e premie hengst en mini kampioen 2014 Blitzer van de Casterhof. De vader is de 1e premie hengst Sander van de Hoefslag en de moeder is de kroon preferente Pasadoble van Stal Brammelo. Pasadobles moeder is de kroon preferente Krishna en haar grootmoeder de kroon preferente Davine allen uit de Brammelo stal.

Fluweel

Fluweel is een klein palomino merrietje van slechts 76cm. Haar moeder is de 1e premie merrie Zoë van stal de Lagevoort. Haar vader is de kleine Shandy v. Bromishet. De vader van Fluweel is de 1e premie palomino hengst Abeltje v.d. Hoeven Allee. Zijn moeder is de kroon preferente Roza v.d. Hoeven Allee. Roza komt uit Kalypso of Sportview (Expensive v. Bromishet).

Posy

Posy van Stal the Valley is een zéér klein mushroom kleurig veulen. Ze is 1 juni van dit jaar geboren. Haar moeder is Lola v.d. Zwarteboer. De vader van Posy is Hippy Boy v.d. Berghoeve.

Gravin

Gravin is een opvallende mushroombonte 2e premie merrie met prachtige witte manen. Haar moeder is de kroon merrie Ursula v. Dijkhuizen, haar vader is de 1e premie hengst Xeno v.d. Gathe uit de kroon preferente Sabine v.d. Gathe uit de bekende Keur preferente Jasper v. 't Heidepark.

Fanna

Fanna is de dochter van de 1e premie merrie Zarah v.d. Kronenberg en de 1e premie hengst Diamond of Sportview. Zijn vader is de bekende 1e premie hengst Thorgal of Sportview. Fanna werd als veulen, veulenkampioen en als enter mini jeugd-kampioen. Fanna is een belofte voor de toekomst.

Lola

Lola is een vos/mushroomkleurige merrie. De moeder is de 1e premie kroon merrie Bvlgari v. Nuwelant. De vader is de 1e premie hengst Early Bird of Sportview. Lola werd als veulen, veulenkampioen en is een belofte voor de toekomst. 

Linde

Linde is een mushroomkleurige merrie. De moeder is de 1e premie kroonmerrie Yvonne v.d. Hanskamp. De vader is de 1e premie hengst Balmoral of sportview.

Ignes

Ignes is een prachtige vosbonte merrie merrie met een goede moederlijn. Ze is de dochter van de kroonmerrie Useful v. Bromishet en de goed fokkende 1e premie hengst Actionbreaker v.d. leijsenhoeve. Ignes haalde al haar jeugdpremies en werd met een mooie score van 75/75 in het stamboek opgenomen.

....

....