MERRIES

Beauty 1e premie Kroon

Beauty is de wildkleur bruine dochter van de silverdun  1e premie kroonmerrie Vera v.d. Travalje een kleindochter van de bekende  kroon prefente 1e premie merrie Filly v.d. Travalje. Haar vader is de 1e premie vosschimmel hengst Guus v.'t Eind. De moeder van Guus is de preferente Cissie v.h. Eind. De nakomelingen van Beauty doen het goed op de keuringen. Met verschillende kampioenen.

Beoncey 1e premie Kroon

Beyonce is een uitermate mooi gefokte 1e premie kroon merrie en heeft net als haar vader een fantastische beweging en is mooi van type. De vader is de bekende 1e premie hengs Sieger v. Vries met als moeder de kroon preferente Odyllia v. Vries. De moeder van Beyonce is de 1e premie kroon merrie Whoopi v.d. Klefrand.

Fiona 1e premie Kroon

dddd

Fiona is een 1e premie kroonmerrie. Haar moeder is de 1e premie kroonpreferente merrie Bubble v. Landskaande uit de kroonpreferente Olissie v.d. Bosrand. De vader van Fiona is de 1e premie hengst (9x) Rex v.d. Renderklippen uit de kroon preferente Loretta L.H. . De nakomelingen doen het goed op de keuringen, haar oudste dochter haalde een 1e premie en een stamboek opname score van 85/85. Haar bruinbonte zoon Obelix werd dit jaar goedgekeurd en ontvangt een deklicentie.

Fenna 2e premie Kroon 

Fenna is een zeer goed gefokte 2e premie kroonmerrie. De vader is de 1e premie hengst Winnetoy v.d. Gemarisahof en de moeder is de mushroom kleurige 1e premie kroonmerrie Zonneroosje v. Twellaarshoeve met als vader de 1e premie preferente hengst Expensive v. Bromishet.

Paula 

Paula is de mushroom kleurige dochter van de kroonpreferente 1e premie merrie Naomi van Wadzicht.  De vader van Paula is de goed fokkende 1e premie hengst Dartel v.d. Baatehof. Dartel heeft een sterke kroonpreferente moederlijn die borg staat voor kwaliteit.

Priscilla

Priscilla is de mushroom kleurige dochter van de kroon merrie Fabiola v.d. Stationshoeve. Fabiola is de dochter van de kroonpreferente Ursula van Wadzicht. Ursula komt uit de Kroonpreferente Naomi van Wadzicht. Pricilla haar vader is de goed fokkende 1e premie hengst Dartel v.d. Baatehof. Dartel heeft een sterke kroonpreferente moederlijn die borg staat voor kwaliteit.Gravin

Gravin is een opvallende mushroombonte 2e premie merrie met prachtige witte manen. Haar moeder is de kroon merrie Ursula v. Dijkhuizen, haar vader is de 1e premie hengst Xeno v.d. Gathe uit de kroon preferente Sabine v.d. Gathe uit de bekende keur preferente Jasper v. 't Heidepark.

Linde

Linde is een mushroomkleurige merrie. De moeder is de 1e premie kroonpreferente merrie Yvonne v.d. Hanskamp, met als vader de goedfokkende 1e premie hengst Pacific v. Bromishet. De vader van Linde is goed bewegende 1e premie hengst Balmoral of Sportview met als moeder de kroonpreferente 1e premie merrie Filly of Sportview.

Lola

Lola is een vosmerrie en is mushroomcarrier (Mu/N). De moeder is de 1e premie kroonmerrie Bvlgari v. Nuwelant. De vader is de 1e premie hengst Early Bird of Sportview. Lola werd als veulen, veulenkampioen en is een belofte voor de toekomst. 

Nicolette

Nicolette is een mooie wildkleur palominomerrie. De moeder is de 1e premie kroonmerrie Beyonce of the Long Alley. De vader is de cremello bonte hengst Halstock Lion King.

Pamela

Pamela is een mooi gefokte aantrekkelijke zwartbonte twenter met premie en een zeer fraai type Haar vader is de top hengst Alco van de Gathe, die al 8 eerste premies kreeg. Uit de kroon preferente Sabine v.d. Gathe uit de bekende keur preferente hengst Jasper van `t Heidepark. Moeder is de extra gefokte zwartbonte kroonmerrie Elite van Kampwijk. Elite is een dochter van de bekende bonte 1epremie hengst Y-Catcher van de Colorstable uit de fraaie stam van de kroon-preferente hengstenmoeder Gladys van de Ruitersweide en superpreferente Saskia van de Zandkamp.

 

Ook de door ons gefokte veulens doen het goed op de (buitenlandse) keuringen. Zo kreeg dit jaar Jewell v. stal the Valley een oorkonde in Duitsland als Hauptpramienstute.